Header Ads

ad

Belvárosi üzleti ingatlan eladó

A Pepita Hirdető internetes ajánlásai. És persze hirdetések...


ÜZLETHELYISÉGEK - LAKÓHÁZ ELADÓ, BELVÁROSBAN, FORGALMAS-FREKVENTÁLT HELYEN. 

A főtértől 100 méterre. Az üzlet (üzletek) területe 90 négyzetméter, légkondis, központi fűtéses (gáz és vegyes tüzelésű kazánnal), külön mérőhelyekkel.
Az üzlet raktárral és szociális helyiséggel, telefonnal és optikai kábellel ellátott. Felette új építésű, modern, összkomfortos, 96,5 négyzetméter területű lakás található. Három szoba, fürdőszoba (pezsgőfürdőkád, zuhanykabin paddal, bidé), kettő WC, konyha (beépített bútorokkal).
Légkondis, fűtés konvektorokkal és hőtárolós (meleg vizet is adó) vízteres kandallóval.
A lakóépület folytatásában található 20 négyzetméteres fűthető mellék épület (benne kazánokkal és vízzel). Az ingatlan összes területe 617 négyzetméter, ebből körülbelül 400 négyzetméter kert (a kert 2016 évben a Város legszebb kertje díját nyerte el), gyümölcsössel (évente 6-10 mázsa terméssel). A kert és a gyümölcsös díszkivilágítással, saját kúttal, halastóval és kiépített vízrendszerrel rendelkezik. Hozzá tartozik egy univerzálisan használható kerti fedett pihenő és főzőhely.
Az üzlet alatt 15 négyzetméteres száraz pince van kialakítva. Gépjárművek tárolására fedett, zárt kapualj áll rendelkezésre. Természetesen a lakóhely mérőhelyei is elkülönítettek.
Az üzletek havi bérleti díja 100000 Forint! Két generációnak alkalmas a leválasztás miatt!


Kategória: Ingatlan - Ház - Üzlethelyiség
Város: Hódmezővásárhely
Cím: Dr. Imre József u. 11.
Megye: Csongrád
Telefon: 06203704400
Forrás: Belvárosi üzleti ingatlan eladó, Hódmezővásárhely [Pepita Hirdető]Nincsenek megjegyzések:

Forrás: Pepita Hirdető. Üzemeltető: Blogger.